Personuppgiftshantering

Smådjurskliniken i Knivstas personuppgiftspolicy enligt GDPR 25/5 2018 

 

 

Som kund hos oss samtycker du till behandling av personuppgifter. 

 

Vi samlar in och lagrar följande personuppgifter om dig: Namn, personnummer, bostadsadress, telefonnummer, e-postadress och djurets chipnummer 

 

För att: 

  • leva upp till journalföringslagens krav 

  • leva upp till bokföringslagens krav 

  • kunna hjälpa till med direktreglering mot försäkringsbolag på din egen begäran 

  • kunna remittera en patient till annan instans  

  • kunna bistå myndigheter i samband med brottsutredning, smittspårning och smittbekämpning 

  • kunna kontakta dig för påminnelser om vaccination, provtagning, undersökning etc 

  • kunna informera dig om incidenter som skett med betydelse för din person eller ditt djur 

 

Radering av personuppgifter kopplade till journal och bokföring görs 7 år efter senaste införandet i journalen. Om du inte vill få dina uppgifter raderade efter 7 åt måste du meddela oss det.

Personer registrerade hos Smådjurskliniken i Knivsta kan få tillgång till all information som finns sparad om densamme kostnadsfritt vid ett tillfälle. Vid upprepad förfrågan debiteras kostnad för tid- och materialåtgång. För att personuppgifterna ska lämnas ut krävs att personen kan legitimera sig på ett tillförlitligt sätt. 

ÖPPETTIDER

Ordinarie öppettider

07:30 - 19:00

Måndag - fredag

Lunchstängt 13-14

 

10:00 - 14:00

Lördag

För avvikelser se under fliken "Aktuellt" samt bildspelet på startsidan.

ADRESS

Rubanksgatan 6

741 71 Knivsta

 

E-post: reception(snabela)knivstavet.se
Tel:  018-34 14 49

 

Boka online

© 2017 Smådjurskliniken i Knivsta

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus